U bent bij 86 Internetdiensten aan het juiste adresU bent bij 86 Internetdiensten aan het juiste adres
Managed servers, online opslag en meer...Managed servers, online opslag en meer...
Servers & VPSServers & VPS
Contact opnemen?Contact opnemen?
Voor zowel servers in uw eigen beheer als managed servers, bij ons bent u aan het juiste adres!Voor zowel servers in uw eigen beheer als managed servers, bij ons bent u aan het juiste adres!

Of het nou gaat om managed, dedicated of virtuele servers - bij 86 Internetdiensten bent u aan het juiste adres! Een eigen server geeft de vrijheid deze volledig naar wens te configureren, dit in tegenstelling tot gedeelde webhosting.

Virtuele servers

Een virtuele server, kortweg VPS genoemd, biedt de vrijheid van een eigen server voor een beperkt budget. U huurt capaciteit op één van onze servers, welke gedeeld wordt met andere klanten. U leest er alles over op de VPS productpagina.

Managed & dedicated

Bij zowel managed als dedicated servers huurt u van ons een fysieke server. De hardware wordt altijd door ons beheerd, bij een managed server verzorgen wij tevens het onderhoud aan de software. Op die manier kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van bijvoorbeeld Linux, Apache en andere software. Houdt u het beheer liever in eigen huis, dan is een dedicated server een logische keuze.

Kosten & bestellen

Voor virtuele (VPS) servers kunt u de kosten berekenen op de VPS productpagina. De kosten van dedicated & managed servers zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder:

  • De gebruikte hardware
  • Gereserveerde bandbreedte (dataverkeer)
  • Benodigde back-up ruimte
  • De SLA (Service Level Agreement)
  • Eventuele software licenties

Neemt u a.u.b. contact met ons op voor een passend advies & voor het aanvragen van een offerte.

86 Internetdiensten
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem

Postbus 9
6800 AA Arnhem

Tel: +31 (0)852100560
Fax: +31 (0)852100569
Neem contact op 86 Internetdiensten