U bent bij 86 Internetdiensten aan het juiste adresU bent bij 86 Internetdiensten aan het juiste adres
Managed servers, online opslag en meer...Managed servers, online opslag en meer...
PartnersPartners
Contact opnemen?Contact opnemen?
Samen staan we sterk! Door samenwerking met verschillende partners kan 86 Internetdiensten een breed pakket van diensten aanbieden.Samen staan we sterk! Door samenwerking met verschillende partners kan 86 Internetdiensten een breed pakket van diensten aanbieden.

Samen staan we sterker! De basis van samenwerking met is, naast vertrouwen, de toegevoegde waarde die een partner kan bieden. Door onze samenwerking kunt u, als klant van 86 Internetdiensten, gebruik maken van een breed pakket van diensten.

We zijn altijd op zoek naar betrouwbare partners waarmee samenwerking kan leiden tot een versterking of uitbreiding van ons huidige aanbod van diensten. Als u denkt dat we elkaar kunnen aanvullen en/of versterken neem dan a.u.b. contact met ons op.


SIDN86 Internetdiensten is lid van de "Stichting Internet Domeinregistratie Nederland", kortweg SIDN. De SIDN beheert sinds 1996 het .nl-domein (alle domeinen die eindigen op .nl). Dankzij het lidmaatschap kunnen wij voor u .nl domeinen registreren zonder tussenkomst van een derde partij.


DellDell is reeds enkele jaren de vaste hardware leverancier van 86 Internetdiensten. Dell onderscheid zich door de combinatie van o.a. snelle leveringen, scherpe prijzen en uitstekende service. Voor cruciale apparatuur is vaak een 4-uur service contract afgesloten zodat eventuele defecte componenten snel vervangen kunnen worden.


IntelAlle servers zijn uitgerust met Intel® Xeon® processors. Naast de uitstekende prestaties zijn deze processors erg stabiel, en daarmee uitermate geschikt voor server toepassingen. De laatste jaren wordt er bij aanschaf van nieuwe hardware vrijwel altijd gekozen voor zogeheten "Low Voltage" processors om het energieverbruik te beperken.

86 Internetdiensten
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem

Postbus 9
6800 AA Arnhem

Tel: +31 (0)852100560
Fax: +31 (0)852100569
Neem contact op 86 Internetdiensten